©Jarvenkyla Oy

                

Hyönteisverkko

Biolgiseen torjuntaan, erityisesti kaalin ja porkkanan tuholaisiin. Vahva UV-suojaus. Silmäkoko 0,77x1,44mm  paino 65 g/ m²

Saatavana myös eri tiheyksinä                                                 

                

Lintuverkko

Lintuverkko soveltuu esimerkiksi hedelmäpuiden ja marjapensaiden sadon suojaamiseen linnuilta. Verkko levitetään huolellisesti pensaiden päälle. Verkolla suojataan kasvusto suojamaalla maahan asti verkolla. Tuote on helppo levittää, koska joustaa hyvin. 

                    

Tuulensuojaverkko

                                                                                                                         

Talvisuojaverkko

ARRICOVER pitää veden kerrostettuna harson pinnalla kasvien sijaan. Se suojaa eläimiä, lintuja ja isoja hyönteisiä vastaan. Pitää myös lämpöä, joka lisää kasvien ympäristön lämpötilaa. Vähentää kondensaatiota ja vähentää siten sienitautien kehitystä edistäviä olosuhteita. On valmistettu läpikuultavasta polyeteeniverkosta. Ei tuulen aiheuttamia hankausvaurioita. Materiaali ei heikkene kosketuksessa maahan. Erityinen kudos mahdollistaa valon läpäisyn, joka taas ei heikennä kasvien optimaalista fotosynteesiä. Kankaan vahvuus mahdollistaa sen käytön tuulisilla alueilla ilman repeämisvaaraa. Vähentää rankkasateiden aiheuttamia vaurioita. On vahva ja pitkäkestoinen valinta, kierrätettävissä, kuten muut muovimateriaalit. Kestää peurojen kulkemisen päällä ja traktorilla vedon, se ei repeä, vaikka eläimet kävelevät verkon yli. Silmäkoko 4,9x1,5x5,1mm.

Verkkoa tilauksesta.

                                                                                                                        

Tuentaverkko

                                                                                                     

Taimisuojaverkko