Mivenan lannoitteet

Euroopan mansikanviljelijöistä 35% luottaa MIVENAN lannoitteisiin. Lannoitteet on suunniteltu palvelemaan läpi koko kasvukauden ja saatavilla on tilauksesta myös asiakaskohtaisia tuotteita ja asiakkaalle räätälöityjä lannoitusreseptejä. Tuotteissa on huomioitu erityisesti mansikan tarvitsemat magnesium, kalsium ja hivenaineet, mutta ne soveltuvat myös muille marjoville kasveille.

Tarjoamme AVOMAALLE ja TUNNELEIHIN/KASVIHUONEISIIN 100% veteen liukenevat ”free flowing” MIVENA-tuotteet, joissa mukana putkistoja puhdistavia elementtejä. Ei tukkeumia tihkua- ja tippuletkuissa!

AVOMAALLE kasvulliseen vaiheeseen GRANUFERT WSF 16-2,6-13,3-4,3Ca-1,8Mg-ha  ja raakileiden kehittymiseen GRANUFERT WSF 13-2,6-19,9-4,3Ca-1,8Mg-ha.

GRANUFERT on suunniteltu erityisesti tippu- ja tihkukasteluun.

TUNNELEIHIN/KASVIHUONEISIIN kasvulliseen vaiheeseen GRANUSOL WSF 17-4,4-14,1-8,6Ca-ha ja raakile kehittymisvaiheeseen GRANUSOL WSF 10-4,4-25-3,6Mg-ha

GRANUSOL WSF hivenaineet ovat kelaattimuodossa, jolloin ne ovat kasville helppokäyttöisessä muodossa kaikilla pH tasoilla. GRANUSOL WSF soveltuu erittäin hyvin lehtilannoitukseen. GRANUSOL WSF sisältää MIVENAn vitamiiniseoksen, joka edistää ja tehostaa kasvin ravinteiden sekä hivenaineiden vastaanottoa.

Lisäksi tarjoamme AVOMAALLE perustamisvaiheeseen ja peruslannoitteeksi FIELD-COTE CRF, joka on ravinteita kontrolloidusti valintasi mukaan joko 4 tai 6 kuukautta vapauttava raemuotoinen lannoite. FIELD-COTE CRF soveltuu käytettäväksi erityisen hyvin mansikan marjojen sekä taimien tuotannossa, mutta se soveltuu hyvin myös vihanneksille, ainavihannille kasveille, puiden taimille ja kukkasipuleille.

Hivenainetasojen korjaamiseen MIVENA Mikro High Mg (sisältää vain hivenaineet), joka soveltuu myös lehtilannoitukseen. Suosittelemme avomaaviljelmien käsittelyä tuotteella varmistamaan riittävät hivenainetasot ja estämään puutostiloja.

Yhteydenotot:

Maria Rautsi

050-5717333
etunimi.sukunimi@jarvenkyla.fi

 

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)